Πληροφορίες παράδοσης προϊόντων-Επιστροφές

1. Διαθεσιμότητα

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Εσείς μας στέλνετε την παραγγελία σας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας,είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο κατασκευής του - των προϊόντων. Ο χρόνος κατασκευής είναι 2-8 ημέρες ανάλογα τον βαθμό δυσκολίας. Εάν το χρονικό διάστημα της κατασκευής του προϊόντος δεν σας ικανοποιεί ,μπορείτε να προχωρήσετε στην ακύρωση της παραγγελίας σας.

2. Ανωτέρα Βία 

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπο αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

3. Τρόποι και κόστη αποστολής

Αντικαταβολή (Πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων)

Τα έξοδα αποστολής-επιβαρύνουν τον πελάτη ,το κόστος των μεταφορικών είναι 5 ευρώ , ισχύει  για όλες τις περιοχές της Ελλάδας και για  τις δυσπρόσιτες-απομακρυσμένες περιοχές. Με γενική ταχυδρομική.Η  επιλογή της αντικαταβολής ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

4. Πληρωμή μέσω Paypal  (Ο ασφαλέστερος τρόπος για online αγορές)

Επιλέγοντας την πληρωμή μέσω Paypal, μεταφέρεστε στο πιο ασφαλές site μεταφοράς χρημάτων.

Εκει μπορείτε να εισάγετε με απολύτη ασφάλεια τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας,  και να κάνετε την πληρωμή, ή να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό που έχετε ήδη. Το eleftherias-jewelry.com δεν παίρνει ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, παρά μόνο την έγκριση της συναλλαγής σας απο το Paypal. Δεν χρειάζεται να  κάνετε εγγραφή στο Paypal  για να κάνετε χρήση του.

5. Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης -Τράπεζα Alpha Bank

Αριθμός λογαριασμού

ALPHA BANK

IBAN :GR2201406800680002002036414

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΡΙΚΩΝΗ

Κωδικός τράπεζας : GRBAGRAA.

Τα προϊόντα στέλνονται 2-9 ημέρες μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Οι παραγγελίες των 50 ευρώ και άνω ΔΕΝ χρεώνονται με έξοδα αποστολής.

6. Αποστολές εκτός Ελλάδας

Οι αποστολές εκτός της Ελλάδας γίνονται σε όλον τον κόσμο με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ (ελληνικά ταχυδρομεία) και επιβαρύνονται με 7 ευρώ έξοδα αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή θα πρέπει να γίνει προκαταβολικά με πληρωμή μέσω Paypal. Μόλις γινει η αποστολή θα ενημερωθείτε μεσω e-mail με τον αριθμό αποστολής της ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της αποστολής.

Οι αποστολές εκτός Ελλάδας γίνονται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής. Ανάλογα με την χώρα που βρίσκεστε ο χρόνος παράδοσης ποικίλει απο 10 -20 εργάσιμες ημέρες.

7. Χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδας

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας  παραδίδονται σε 2-8 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον χρόνο κατασκευής των προϊόντων μας. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται  κατόπιν παραγγελίας.

 Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στην Γενική Ταχυδρομική, θα σας αποσταλεί μέσω email ένας αριθμός αποστολής  για να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή της μέχρι να φτάσει στην περιοχή σας.

8. Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν.

Οι επιστροφές εντός Ελλάδας γίνονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής  και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το δικαίωμα αλλαγής προϊόντος ισχύει για μια φορά ανά παραγγελία.

Σε περιπτώσεις υπέρβασης του ορίου των 14 ημερολογιακών ημερών η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν, στέλνετε το προϊόν μέσω «Γενικής Ταχυδρομικής» με δική σας χρέωση διευκρινίζοντας ότι επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος. Μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία επιστροφής θα πρέπει να πραγματοποιήσετε νέα παραγγελία από το κατάστημά μας και να αναφέρετε ότι πρόκειται για αλλαγή από προηγούμενη παραγγελία σας. Αμέσως μόλις λάβουμε το πακέτο και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος θα προχωρήσουμε στην αποστολή της νέας παραγγελίας συμψηφίζοντας την οποιαδήποτε τυχόν οικονομική διαφορά. 

 Σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή ενός προϊόντος είναι:

-Tο προϊόν να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρες και εντός της συσκευασίας του με όλες τις ετικέτες του (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) ενώ στο δέμα θα πρέπει να περιέχεται και η απόδειξη αγοράς.

-Για λόγους δημόσιας υγείας, επιστροφές σκουλαρικιών δεν γίνονται δεκτές

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά του και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

-Η διεύθυνση στην οποία θα επιστρέψετε το προϊόν ειναι: Κρικώνη Ελευθερία,Ντίνου Θεοτόκη 21,49100 Κέρκυρα